0

آجیل ضد سرطان: 11 آجیل خوش طعم و مفید برای سرطان + نکات مصرف!

آجیل ضد سرطان چیست و چه خصوصیاتی دارد؟  گردو، بادام، پسته، فندق، بادام هندی و همچنین چلغوز، تخمه جابانی، تخمه کدو، بادام زمینی، کشمش، انجیر خشک، دانه چیا و ماکادمیا از انواع آجیل‌های ضد سرطان هستند که ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ویتامین E و مواد معدنی‌شان، آن‌ها را برای پیشگیری سرطان و درمان سرطان‌های روده، پستان، رحم و پانکراس ایده‌آل ساخته است. در این مطلب از وبلاگ آجیل سرا حاجی بادومی از آجیل‌های مفید برای سرطان می‌خوانیم و می‌بینیم که مغزها و دانه‌ها چگونه به کاهش ریسک سرطان و درمان آن کمک می‌کنند.

بهترین آجیل ضد سرطان

انواع مغزها و دانه‌ها با ترکیبات مفید و آنتی‌اکسیدانی خود خاصیت ضدالتهابی دارند و نقش به‌سزایی در کاهش بیماری‌های مزمن مثل بیماری قلبی، دیابت، آلزایمر و حتی سرطان دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده‌اند که مصرف آجیل‌ها می‌تواند خطر ابتلا به مشکلاتی مثل سرطان روده، سرطان رحم و سرطان بانکراس را کاهش دهد. در ادامۀ این مطلب، بهترین آجیل های ضد سرطان مثل بادام زمینی، گردو و پسته را معرفی می‌کنیم.

بهترین آجیل ضد سرطان: 1. پسته

پسته با برخورداری از آنتی‌اکسیدان و ویتامین E فراوان و مواد معدنی مثل منیزیم و پتاسیم یکی از بهترین آجیل های ضد سرطان است. انواع پسته ایرانی و خارجی با خاصیت ضدالتهابی خود در پیشگیری و درمان سرطان روده و سرطان پستان موثرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *